Slutrengøring

Brug kræfterne på at få en god start i dit nye hjem og lad os klare slutrengøringen i din gamle bolig.

Vi laver flytterengøring på Fyn. Vores priser er fuldt gennemskuelige og den flytterengørings pris du får beregnet, er den reelle pris. Der kommer ingen tillæg eller skjulte gebyrer.

Vi er fleksible og effektive når der skal gøres rent efter flytning, for der er oftest meget kort tid mellem at den ene beboer flytter ud og den anden rykker ind. For det meste skal håndværkere også nå at foretage forbedringer eller reparationer, og der skal males og gøres rent. Derfor er det vigtigt med professionelle folk, som kan arbejde hurtigt og som ved hvad der kræves ved en slutrengøring.

Derfor skal du vælge flytterengøring fra Kilop Erhvervsrengøring:

  • Vi er fleksible og altid færdige inden deadline.
  • Vi er tilgængelige og træffes på telefon mandag til fredag fra 8-16.
  • Vi kender boligselskabernes krav og laver rengøring ved fraflytning med synsgaranti.
  • Vi tilbyder flytte- og slutrengøring til en fair, gennemskuelig pris, uden overraskelser.
  • Vi tilbyder flytterengøring og online booking.
  • Vi kan træde til med kort varsel, ring og forhør på 71 72 14 41.
  • Vi har fokus på kvalitet og er erfarne indenfor flytterengøring.
  • Vi medbringer alle nødvendige materialer.

Ved flytterengøring i Odense, er det muligt at aftale weekend rengøring.

Kontakt os for pris og nærmere aftale.

OBS! Vi kan også hjælpe med hovedrengøring og rengøring efter håndværkere.

Hvad kræver udlejer?

Flytterengøring kan nemt blive en diffus ting, for hvor meget rengøring skal der til for at stille boligselskabet tilfreds? Og det er faktisk meget forskelligt fra boligselskab til boligselskab. Overordnet kan man sige at der skal være rent. Og det er jo rimeligt nok. Selvom at du vælger at benytte et professionelt rengøringsfirma, er der dog altid en risiko for, at dit boligselskab ikke synes at rengøringen er god nok.

Langt de fleste lejere, har dog en fair udlejer, som er til at tale med, hvorved overdragelsen normalt sker uden problemer. Vi har stor erfaring med flytterengøring og vi ved hvilke krav der typisk bliver stillet af boligforeninger og udlejere og har ud fra dette lavet en tjekliste som indeholder alt det vi kan risikere at støde på. Læs hvad lejeloven siger omkring istandsættelse af bolig efter fraflytning.

Pris på flytterengøring

Prisen afspejler prisen på en flytterengøring der inkluderer aftørring af alle flader i alle rum, rengøring af et køkken og et badeværelse. Om opgaverne skal være store eller små, mange eller få, finder vi ud af sammen. Kontakt os for et godt tilbud.

Servicefradag

Når du får udført en slutrengøring har du mulighed for at benytte dig af Servicefradrag hvor du således kan få nogen af dine penge retur.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon +45 71 72 14 41 eller send en mail til Info@kilop.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.