Håndværkerrengøring

Hos Kilop Erhvervsrengøring tilbyder vi professionel håndværkerrengøring til alle typer håndværkerfirmaer på hele Fyn

Hvad enten det er rengøring af byggepladser i forbindelse med renovering eller nybyg, eller om det er skurvogne, der på daglig basis skal have en kyndig omgang, er vi klar til at hjælpe.

Med mange års erfaring inden for håndværkerrengøring kender vi til arbejdsgangen på en byggeplads og træder derfor til, når behovet opstår.

Vi har bred erfaring og opgaverne er mangfoldige. Det kan blandt andet være følgende:

  • Oprydning
  • Alt byggestøv fjernes
  • Rengøring af hele skurvogne
  • Vinduerne afrenses og pudses
  • Gulve og vandrette overflader aftørres
  • Bortskaffelse af affald
  • Rengøring af køleskabe og kaffemaskiner
  • Støvsugning, fejning og gulvvask
  • Levering af måtter, sæbe, papirhåndklæder og toiletpapir med mere.

Vi gør med andre ord det, der skal til, for at opretholde et arbejdsmiljø, der gør det mere overskueligt i hverdagen, og hvor der er rent og ryddeligt. Om du har behov for håndværkerrengøring et par gange om ugen eller slutrengøring, er helt op til dig og byggepladsens eller virksomhedens behov.

Kontakt os gerne hvis du vil have en snak om rengøringsløsninger for dig!

Skræddersyet håndværkerrengøring på dine præmisser

Et byggeri kan tage en uge, mens et andet kan tage flere år. Derfor tilbyder vi skræddersyet håndværkerrengøring på dine præmisser, så du kan få det, som du vil have det. Vi kan rykke ud med kort varsel, så du får et fleksibelt rengøringsfirma, der er der, når du har brug for det.

Vores altoverskyggende fokus er glade kunder. Derfor leverer vi altid et resultat, der stiller kunden tilfreds, og vægter kvalitet, troværdighed og kompetence højere end noget andet. Vi er tæt på vores kunder, da det handler om samarbejde og tillid. Vi lærer din virksomhed at kende, og vi stræber efter altid at have de samme medarbejdere ude hos dig hver gang.

Hos Kilop Erhvervsrengøring foretager vi løbende kvalitetssikring. Vi gør en dyd ud af at motivere vores medarbejdere til at yde deres bedste hver dag, så du altid bliver mødt af et smil, når du færdes på byggepladsen, i skurvogne eller på kontoret.

Kontakt os for et godt tilbud!

Søger du priser på håndværkerrengøring, skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder håndværkerrengøring til en pris, hvor alle kan være med. Vi kommer ud til dig og besigtiger byggepladsen, således at vi kan give et eksakt tilbud på netop din opgave – baseret på dine ønsker, krav og behov.

Har du en akut og enkeltstående opgave, kan vi også imødekomme denne. Vi leverer pålidelig rengøring af høj kvalitet, hvilket gør, at I vil huske os ved den næste opgave. Vi har ambitioner om at fortsætte samme gode takter mange år frem.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon +45 71 72 14 41 eller send en mail til Info@kilop.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.