Om os

Hvem er vi?

Kilop Erhvervsrengøring er startet som et mindre rengøringsfirma med store ambitioner. Vi vokser hele tiden og ambitionerne er ikke blevet mindre. Vi sætter en ære i at levere den samme gode service hvér gang!

Vi vægter kontakten mellem mennesker meget højt, så det er vigtigt for os at vi ved hvem I er, det hjælper os til at tilpasse vores rengøring bedst muligt efter jeres behov. Det er ligeledes vigtigt for os, at vores dygtige rengøringsassistenter kender hinanden, og har et godt samarbejde imellem dem. Erfaringer har lært os, at glade og tilfredse medarbejdere præstere bedre.

Vores værdier!

Vi respekterer hinanden. – Vi har alle, et fælles ansvar. Vi vægter vores arbejdsmiljø og sikkerhed højt, og tror på glade medarbejdere – Glade medarbejdere skaber glade kunder – Som skaber værdi.

Vi respekterer andre. – Vi leverer den aftalte service, med samme høje kvalitet hver gang. Vi har respekt for kunders inventar, og bruger kun de midler der er nødvendige for at udføre arbejdet.

Vi respekterer fremtiden. – Vi arbejder sammen, for at skabe en bedre fremtid. Det gør vi bl.a. igennem vores valg af produkter, men også igennem de services vi yder, og de metoder vi gør brug af.

Vores mission!

Klimabevidst rengøring til erhverv. Igennem udvikling, kan vi give kunderne en professionel rengøring. Med klimavenlige midler, og ergonomiske korrekte metoder, skåner vi vores ansatte. Det gør at vi kan yde den samme kvalitet, hos alle vores kunder.

Vores vision!

At være Fyns førende virksomhed, inden for klima- og miljøvenlig rengøring. Sammen kan vi skabe en sundere, og grønnere fremtid.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon +45 71 72 14 41 eller send en mail til Info@kilop.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.